(Aktiviti) – Team PowerGRO Aktif di Lapangan

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ramai yang bertanya, apa rahsia formula PowerGRO ni cukup berkesan. Kalau ikut SOP yang disarankan, dalam masa yang cepat, memang dah boleh nampak result.

Rahsianya hanyalah satu… kajian demi kajian. Teori kajian formula dalam lab, dipastikan menjadi dan berhasil dilapangan. Sejak dipasarkan pada 2020, formula PowerGRO sudah ditambahbaik sebanyak 5 kali. Sekarang ini, version 6.0 sedang dalam testing, dan mungkin akan dikeluarkan pada awal tahun 2023.

Lantaran result yang amat baik dihasilkan pengguna PowerGRO, ramai yang menjemput team PowerGRO untuk sama2 berikan khidmat nasihat di tempat mereka. InsyaAllah, jika waktunya sesuai, team agronomis kami akan turun dan sama2 mengkaji bersama anda, kaedah utk tambahbaik hasil tanaman anda.

Untuk tanaman sawit, kami telah perkenalkan Program 90 Hari Sawit PowerGRO, terbukti berjaya tingkatkan hasil sawit dengan KOS YANG RENDAH..!!! Kalau anda usahakan tanaman sawit, program ini adalah wajib untuk anda. Hasil meningkat sehingga 2 kali ganda, dgn kos pembajaan boleh dijimatkan hingga 50%.

 

Hubungi kami segera di sini!

 

 

baja AB

Baja AB, kepentingan Kepada Penggunanya

Dalam dunia pertanian, penggunaan baja yang sesuai seperti baja AB adalah amat penting.  Ia boleh mempengaruhi pertumbuhan tanaman menjadi lebih cepat, mengeluarkan

Hari Ladang 2023 MEPPM

Kepada Warga Pulau Pinang dan Kedah, terutama yang terlibat dalam pertanian padi, Jom bertemu dengan team PowerGRO di Hari Ladang 2023 MEPPM,