(Aktiviti) – Team PowerGRO Aktif di Lapangan

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ramai yang bertanya, apa rahsia formula PowerGRO ni cukup berkesan. Kalau ikut SOP yang disarankan, dalam masa yang cepat, memang dah boleh nampak result.

Rahsianya hanyalah satu… kajian demi kajian. Teori kajian formula dalam lab, dipastikan menjadi dan berhasil dilapangan. Sejak dipasarkan pada 2020, formula PowerGRO sudah ditambahbaik sebanyak 5 kali. Sekarang ini, version 6.0 sedang dalam testing, dan mungkin akan dikeluarkan pada awal tahun 2023.

Lantaran result yang amat baik dihasilkan pengguna PowerGRO, ramai yang menjemput team PowerGRO untuk sama2 berikan khidmat nasihat di tempat mereka. InsyaAllah, jika waktunya sesuai, team agronomis kami akan turun dan sama2 mengkaji bersama anda, kaedah utk tambahbaik hasil tanaman anda.

Untuk tanaman sawit, kami telah perkenalkan Program 90 Hari Sawit PowerGRO, terbukti berjaya tingkatkan hasil sawit dengan KOS YANG RENDAH..!!! Kalau anda usahakan tanaman sawit, program ini adalah wajib untuk anda. Hasil meningkat sehingga 2 kali ganda, dgn kos pembajaan boleh dijimatkan hingga 50%.

 

Hubungi kami segera di sini!

 

 

KEJAYAAN USAHAWAN MUDA DENGAN POWERGRO

Lenggeng N.Sembilan -Kejayaan cemerlang tanaman timun fertigasi di Lenggeng, Negeri Sembilan, menjadi kisah inspirasi yang dipersembahkan oleh seorang usahawan muda bernama Ayie.