Servis Kami

5/5
Ulasan dari pelanggan kami

Dari pelanggan kami yang telah berpuas hati dengan keberkesanan baja PowerGRO.

Jenama yang dipercayai
dan bertaraf antarabangsa

Baja kami yang telah diperiksa oleh pihak yang bertanggungjawab untuk dipastikan keselamatan penggunaan.

Servis Kami

Kami menyediakan servis dan baja untuk pekebun dan peladang dalam membantu meningkatkan hasil dan mutu pengeluaran sumber pertanian

Clip art - Product design

Pembuatan dan pembekalan baja jenis foliar

Read More
NFL Divisional Round - Altafonte

Khidmat konsultasi tanaman durian

Read More
Icon - Clip art

Khidmat pembajaan kebun dan ladang (Foliar)

Read More

100% Pakar dalam pertanian!

Kenapa Kami?

Mempunyai kepakaran dalam menyelesaikan masalah penanaman lebih dari 10 tahun. Dengan menggunakan baja organik kami dan garis panduan kami dalam penanaman menjadikan hasil menjadi lebih banyak dan sihat!

Menghasil dan Membekal Baja

Menggunakan formulasi organik dan  teknologi microb, kami menggabungkan kedua-dua elemen tersebut dalam penghasilan produk. Baja PowerGRO adalah produk utama yang mula mendominasi pasaran Malaysia, secara online atau melalui agen dan stokis di seluruh negara.

Konsultasi Tanaman Durian

Dengan penglibatan secara langsung dalam bidang pertanian, menjadi tanggungjawab kami untuk berkongsi serba sedikit ilmu berkaitan pertanian disamping bertukar-tukar pendapat dalam mendapatkan kaedah terbaik dan sesuai untuk tanaman.

Khidmat penanaman Sacha Inchi

Projek ini adalah hasil kerjasama bersama unit ladang Universiti Kolej Agrosains Malaysia, UCAM. Objektif projek ini ialah untuk menghasilkan SOP menyeluruh untuk tanaman Sacha inchi, bermula daripada pembenihan hingga ke pengeluaran hasil.

 

Khidmat Pembajaan
( Foliar )

Perkhidmatan ini terbuka kepada pemilik ladang atau kebun, yang memerlukan khidmat pembajaan terhadap tanaman mereka. Ia merangkumi semburan pada pokok dan siraman pada tanah, kedua-dua kaedah pembajaan ini penting untuk membaik pulih tanah dan merawat struktur tanaman.